Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2008

Καραμανλής Ζαχόπουλος : Θέματα ηθικής τάξης.Τσιτουρίδης


Καραμανλής : Δεν θα ανεχθώ κανενός είδους ενέργεια ή συμπεριφορά, που πληγώνει την πολιτική ζωή του τόπου.


28/4/2004

Αποπομπή Τσιτουρίδη με μήνυμα Καραμανλή προς κάθε κατεύθυνση No 1 --------------------------------------------------------------------------------
Σύμφωνα με την ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ, "χωρίς δεύτερη σκέψη, ο πρωθυπουργός απομάκρυνε από την κυβέρνηση έναν από τους πιο στενούς συνεργάτες του. Το μήνυμα του κ. Καραμανλή είναι σαφές".

H ESPRESSO προσθέτει ότι "όταν ο Κώστας Καραμανλής επέμενα ότι "τα φαινόμενα αλαζονείας θα χτυπηθούν στη ρίζα τους" αλλά και οι "ύποπτες ενέργειες, απ΄όποιον και αν προέρχονται" φαίνεται πως το εννοούσε...Αργά χθες το βράδυ, το πολιτικό σκηνικό πήρε φωτιά με την παραίτηση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Σάββα Τσιτουρίδη!".

H CITY PRESS τονίζει ότι "ο πρωθυπουργός κ. Καραμανλής απέπεμψε τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης επειδή έκρινε ότι η μετεγγραφή του υιού Τσιτουρίδη έγινε με απαράδεκτο τρόπο που εξέθεσε την κυβέρνηση. Πήγε από το Πανεπιστήμιο Κρήτης στο Πάντειο για λόγους...ολυμπιακής ασφάλειας. Είχε απορριφθεί η πρώτη αίτηση μετεγγραφής που στηρίχθηκε σε "λόγους υγείας" αλλά ο υπουργός επέμεινε και οι πρυτανικές Αρχές υποκλίθηκαν στην πολιτική εξουσία προκαλώντας πολιτικό σκάνδαλο.

23/9/2007

Αποπομπή Τσιτουρίδη με μήνυμα Καραμανλή προς κάθε κατεύθυνση No 2 --------------------------------------------------------------------------------
Σαφές μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση έστειλε ο Κώστας Καραμανλής, λίγη ώρα μετά την παραίτηση του υπουργού Απασχόλησης Σάββα Τσιτουρίδη.
«Απόφασή μου είναι, να μην ανεχθώ κανενός είδους ενέργεια ή συμπεριφορά, που πληγώνει την πολιτική ζωή του τόπου, που πληγώνει τους Έλληνες» τόνισε ο κ. Καραμανλής και εξήγησε του λόγους που τον οδήγησαν να κάνει δεκτή την παραίτηση του Σάββα Τσιτουρίδη:
«Σήμερα αποκαλύπτεται, ότι στενός συνεργάτης του υπουργού Απασχόλησης βρίσκεται υπό τον έλεγχο του εισαγγελέα για επιχειρηματικές δράσεις στο παρελθόν, πολλά χρόνια προτού η ΝΔ γίνει κυβέρνηση. Δράσεις άσχετες με την υπόθεση του ομολόγου, αλλά που όμως δεν του επιτρέπουν να μείνει στη θέση του.
Είναι θέμα ηθικής τάξης.
Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο έκανα αποδεκτή σήμερα την παραίτηση του υπουργού Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας Σάββα Τσιτουρίδη».

ΣΣ Το νόμισμα έχει δύο όψεις. Η μια λέει τους επιλέγω για συνεργάτες μου, η άλλη λέει τους αποπέμπω σαν ακατάλληλους και μάλιστα στην περίπτωση Τσιτουρίδη εις διπλούν.
Αναρωτιέμαι αν, οι διαδοχικές αποπομπές και μάλιστα με τα ίδια πάντα βαρύγδουπα λόγια περί ηθικής και ακεραιότητας, αν άραγε δίνουν διπλάσιο κύρος ή φανερώνουν αδυναμία (τουλάχιστον).
Ζαχόπουλος


Καραμανλής : Ποιος ... Ζαχόπουλος;


20/12/2007

Λίγο μετά τις 2 ο Χρ. Ζαχόπουλος πήδηξε από τον 4ο όροφο του διαμερίσματός του.

ΗΜΕΡΗΣΙΑ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ : Υπόθεση Ζαχόπουλου.

Σελίδα 1
«Ως υφυπουργός Πολιτισμού κατά το διάστημα Μάρτιος 2004-Φεβρουάριος 2006 διαπίστωσα τη συνεχή επιδίωξη του γενικού γραμματέα του υπουργείου Πολιτισμού κ. Χρ. Ζαχόπουλου για τον πλήρη έλεγχο ολόκληρου του Γ’ Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης στον τομέα του Πολιτισμού, ύψους 1,4 δισ. ευρώ.
Κάνοντας χρήση εξουσιοδοτικής απόφασης της τότε αναπληρωτή υπουργού ασκούσε με πολύ συγκεντρωτικό τρόπο αρμοδιότητες που σε άλλες υπηρεσίες έχει ο τμηματάρχης.
Κάνοντας δε κατάχρηση της ίδιας εξουσιοδοτικής απόφασης ήλεγχε πλήρως και ως προς τους ανωτέρους του υπουργούς τη χρηματοδότηση όλων των έργων του τομέα του πολιτισμού, τα οποία χρηματοδοτούντο από το Γ’ Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης (και όχι μόνον από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Πολιτισμός»), αντικείμενο για το οποίο δεν είχε λάβει ποτέ εξουσιοδότηση ούτε από το νόμο ούτε από την κ. Πετραλιά…»
Πέτρος Τατούλης

Το ΕΘΝΟΣ συνεχίζει με τίτλο 7 καρφιά Τατούλη


« ... την κ. Πετραλιά...
Στις αναφορές της προς τον υπουργό η κ. Φιλιπποπούλου ανέφερε μεταξύ άλλων ότι επειδή το ποσό της δεύτερης σύμβασης (295.000 ευρώ) υπερέβαινε το επιτρεπτό κοινοτικό όριο για απευθείας ανάθεση, επικοινώνησε με το γραφείο του γενικού γραμματέα, όπου και πληροφορήθηκε πως υπάρχει γνωμοδότηση του Νομικού Συμβούλου* του ΥΠΠΟ για τη νομιμότητα του έργου.
Ο υπάλληλος προχώρησε «στην πληρωμή και εξόφληση των αναδόχων», όμως η γνωμοδότηση «δεν κοινοποιήθηκε παρά τις σχετικές οχλήσεις μου».
Ακολούθησε δεύτερη σύμβαση για ποσό 297.500 ευρώ «που υπερβαίνει και πάλι το όριο απευθείας ανάθεσης και επιπλέον είναι φανερό πως έχει γίνει κατάτμηση του αντικειμένου του έργου».

* Ο Νομικός Σύμβουλος που υπέγραφε ήταν ο κ. Κλαδάς που γνωμοδοτούσε, με παράκαμψη του αρμοδίου Νομικού Συμβουλίου του ΥΠΠΟ, υπέρ της νομιμότητας αμφισβητούμενων συμβάσεων.

Μιχάλης Λιάπης
«Αλλο σκάνδαλο και άλλο σκανδαλολογία και για να υπάρξει σκάνδαλο, θα πρέπει να υπάρχει τεκμηρίωση, αλλιώς είναι συκοφαντία»

ΣΣ Προφανώς ο κ. Τατούλης μιλά για σκάνδαλα.
ΣΣ 'Αλλο ήθος, τάξη και διαφάνεια και άλλο συγκάλυψη και κουκούλωμα.

Και συνεχίζει ο κ. Τατούλης : Ελεύθερος Τύπος
Σελίδα 2
«Είχα ενημερωθεί από την ίδια αλλά και από άλλες πηγές για τις πιέσεις που δεχόταν από το γενικό γραμματέα σε διάφορα θέματα αρμοδιότητάς της καθώς και για τις παράνομες συμβάσεις που είχαν προωθηθεί από το γραφείο του στην υπηρεσία της για πληρωμή. Η εντολή μου ήταν να μην κάνει καμία υποχώρηση σε θέματα διαφάνειας και νομιμότητας, όχι μόνο διότι αυτό είναι το κυρίαρχο πολιτικό μου πιστεύω όλα τα χρόνια αλλά και διότι προΐστατο τότε του υπουργείου Πολιτισμού ο ίδιος ο πρωθυπουργός και θα έπρεπε το υπουργείο αυτό να αποτελεί το υπόδειγμα χρηστής διαχείρισης».
Πέτρος Τατούλης


Είναι αξιοσημείωτο ότι η τοποθέτηση του στενού, εδώ και χρόνια, συνεργάτη του Πρωθυπουργού κ. Ζαχόπουλου στη θέση του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Πολιτισμού, τον καιρό που Υπουργός ήταν ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, συνοδεύτηκε από Υπουργικές Αποφάσεις (ΦΕΚ Β 652/4-5-04 και ΦΕΚ Β 860/10-7-06) που κατ/ εντολή του Πρωθυπουργού φέρουν και την υπογραφή της σημερινής Υπουργού Απασχόλησης, οι οποίες εξασφάλισαν υπερσυγκέντρωση ανεξέλεγκτης οικονομικής, διαχειριστικής και πολιτικής εξουσίας στα χέρια του εν λόγω Γενικού Γραμματέα.
Με πολιτική απόφαση της Κυβέρνησης Καραμανλή ο κ. Ζαχόπουλος βρέθηκε να ζητά ο ίδιος μελέτες στο πλαίσιο του Γ/ ΚΠΣ από τη Διαχειριστική Αρχή, να εγκρίνει ο ίδιος τις μελέτες ως Πρόεδρος του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου (ΚΑΣ) και να δίνει ο ίδιος και την τελική έγκριση με τη δυνατότητα να υπογράφει αντί του Υπουργού.Συνέντευξη Φώτη Κουβέλη στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ για την υπόθεση Ζαχόπουλου

...
Εκείνο το οποίο προκύπτει είναι ότι πίσω και πέρα από τυχόν στοιχεία του ποινικού αδικήματος της εκβίασης, υπάρχει και πολιτικό περιεχόμενο στην υπόθεση, με την έννοια ότι η όλη υπόθεση αφορά στον τέως Γ. Γραμματέα του Υπ. Πολιτισμού, ο οποίος, με τις πρωτοφανείς υπεραρμοδιότητες και υπερεξουσίες που είχε, χειρίστηκε κρίσιμα ζητήματα δημοσίου συμφέροντος, όπως είναι οι αποχαρακτηρισμοί, η διαχείριση του Γ΄ΚΠΣ ή ακόμη και οι επιχορηγήσεις μέσω του ειδικού λογαριασμού διαφόρων συλλόγων ή και φυσικών προσώπων.
Επομένως, όλα αυτά πρέπει να ερευνηθούν, να χυθεί άπλετο φως, διότι, πέρα από την προσωπική σχέση που μπορεί να είχε ο κ. Ζαχόπουλος με την τέως γραμματέα του, υπάρχει κι ένας άλλος κύκλος ανθρώπων που φέρεται να αναφέρονται σε έναν κύκλο, ειδικότερο κύκλο, και μάλιστα με ενδείξεις -έτσι τους αποδίδεται- εκβιασμού.
Όλα αυτά δικαιολογημένα προκαλούν το μεγάλο ερώτημα: εκβιασμός για ποιο πράγμα; Μόνο για μια ερωτική περιπέτεια, μια προσωπική ιστορία ή υπάρχουν και στοιχεία άλλα τα οποία έχουν σχέση με την ιδιότητα του κ. Ζαχόπουλου και αφορούν, όπως λίγο πριν είπα, με τη διαχείριση θεμάτων δημόσιου ενδιαφέροντος.

- Μιλήσατε και για την πολιτική διάσταση αυτής της υπόθεσης και επειδή στρέφονται τα βέλη κατά του Πρωθυπουργού, αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής. Ο Πρωθυπουργός επέλεξε γιατί πίστευε σε αυτόν τον κ. Ζαχόπουλο για τη θέση του Γεν.Γραμματέα. Δεν μπορεί να ξέρει, φαντάζομαι, κανένας μας... να βάλει το χέρι του στην φωτιά για κάθε φίλο του ότι θα τιμήσει μια τέτοια επιλογή... Ανθρώπινα φαντάζομαι και ο κ. Καραμανλής μόνο στενοχωρημένος και σε πραγματικά δύσκολη θέση πρέπει να βρίσκεται...
Αναμφισβήτητα ναι. Ακόμα και το στοιχείο της αξίωσης του πολιτικού γραφείου ή και του ίδιου του Πρωθυπουργού να παραιτηθεί ο κ. Ζαχόπουλος δείχνει ότι σε καμία περίπτωση, όχι μόνο δεν μπορεί να του προκαλεί χαρά, αλλά βεβαίως έντονη δυσαρέσκεια για μια υπόθεση η οποία αφορά σ΄ ένα πρόσωπο της δικής του επιλογής, αν πράγματι πρόκειται για δική του επιλογή, όπως τουλάχιστον λέγεται και δεν έχει αμφισβητηθεί.
Όμως έχουμε και την ευθύνη της επιλογής των συνεργατών. Και, επειδή στην πολιτική αυτή η ευθύνη αναδεικνύεται και αναδεικνύεται πολλές φορές με εξαιρετικά έντονο τρόπο, ακριβώς και γι αυτό το λόγο επικεντρώνεται το πολιτικό ενδιαφέρον όσο και η πολιτική αντιπαράθεση στο εάν επρόκειτο για μία επιλογή με εξαιρετικά προσωπικά χαρακτηριστικά και στοιχεία.

- Δεν φαντάζομαι ότι μπορούσε ο κ. Καραμανλής να υποψιαστεί αυτό που θα συνέβαινε;... Είναι πάρα πολύ απλό. Δεν θα τον έβαζε...
Κι εγώ πιστεύω πως έτσι έχουν τα πράγματα. Εκείνο όμως που επίσης δημιουργεί πολιτικό ζήτημα είναι η κατά ένα πρωτοφανή όσο και εξαιρετικά μοναδικό τρόπο ανάθεση στον κ. Ζαχόπουλο, με την ιδιότητά του ως Γεν. Γραμματέα του Υπ. Πολιτισμού, αρμοδιοτήτων και υπερεξουσιών που δεν έχει συμβεί άλλη φορά. Δηλαδή ο κ. Ζαχόπουλος, βλέποντας κανείς τα πράγματα, διαπιστώνει ότι είχε κρισιμότερες αρμοδιότητες από εκείνες του Υπουργού Πολιτισμού. Όλα αυτά είναι πολιτικά ζητήματα. Και σε τελευταία ανάλυση, ο θεσμικός τρόπος λειτουργίας του δημόσιου χώρου δεν μπορεί να υπόκειται ούτε και να χειραγωγείται από προσωπικού χαρακτήρα επιλογές. Κι εδώ νομίζω ότι υπάρχει πολιτικό ζήτημα.
...

Το δις εξαμαρτείν, ουκ ανδρός σοφού.

Εκεί σταμάτησαν οι πρόγονοί μας, γιατί
το εξαμαρτείν κατά συρροήν και καθ' έξιν,
δεν το πρόβλεψαν935radio - Το φαύλο καθεστώς !

Ο Ζαχόπουλος ήταν ταγμένος στην υπηρεσία του Καραμανλή σύμφωνα με όσα διαβάζουμε.
Του έγραφε τους λόγους, έφτιαχνε οργανώσεις, βοήθησε τη Νατάσα στη νικηφόρα πορεία της προς την Ιατρική (βαρεθήκαμε να γελάμε με την περίπτωση της νηπιαγωγού-γιατρού)... Κι αν κάπου ως άνθρωπος λύγισε ως προς τις αισθηματικές παρεκτροπές, αυτό δεν αλλάζει τα πράγματα.
Εθεωρείτο ο "έμπιστος του προέδρου", ο "άνθρωπος του προέδρου".
O Ζαχόπουλος υπήρξε προσωπική επιλογή του Καραμανλή για τη θέση του γενικού γραμματέα την οποία και διατηρούσε από τον Μάρτιο του 2004, όταν μετά τις εκλογές καθήκοντα υπουργού Πολιτισμού ανέλαβε ο ίδιος ο πρωθυπουργός.
Άλλωστε ο Ζαχόπουλος ήταν αναπληρωτής γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού της Ν.Δ. την περίοδο 1998-2000, ενώ διετέλεσε και διευθυντής του Τομέα Εκδηλώσεων του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής.
ΝΙΚΟΣ ΛΑΓΚΑΔΙΝΟΣ


Βιογραφικό Χρ. Ζαχόπουλου
Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1953. Απόφοιτος του Δημοτικού Σχολείου Ελευθερίου-Νέου Κορδελιού, του 4ου Γυμνασίου Αρρένων Θεσσαλονίκης και του Τμήματος Αρχαιολογίας και Ιστορίας της Τέχνης της Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου.
Μεταπτυχιακός τίτλος στην Ιστορία. Μέλος της Ελληνικής Ιστορικής Εταιρείας και της Εταιρείας Βυζαντινών Ερευνών. Μέλος της Εξελεγκτικής Επιτροπής της τελευταίας επί σειρά ετών. Επιστημονικός συνεργάτης του Κέντρου Βυζαντινών Ερευνών επί τριετία. Ανακοινώσεις σε Πανελλήνια Συνέδρια της Ελληνικής Ιστορικής Εταιρείας σε διεθνές συνέδριο του περιοδικού "Βυζαντιναί μελέται" και σε ημερίδες. Συμμετοχή στο Συνέδριο για τη "Διδασκαλία της Τοπικής Ιστορίας" σε μια ευρωπαϊκή προοπτική του Συμβουλίου της Ευρώπης και της νορβηγικής κυβέρνησης στο Trondheim. Αρθρογραφία σε εφημερίδες και περιοδικά. Πτυχίο αγγλικής γλώσσας. Πτυχίο σερβοκροατικής γλώσσας του Ιδρύματος Μελετών της Χερσονήσου του Αίμου (Ι,Μ.Χ.Α).

Ναι ! Σ' αυτόν ανήκει το βιογραφικό.

Ιδρυτικό μέλος και Πρόεδρος των μη κυβερνητικών οργα-νώσεων Λέσχη Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού ΗΔύΠΟΛΙΣ, Λέσχη διαλόγου ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚέΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, Λέσχη διαλόγου και παρέμβασης ΗΓΗΣίΠΟΛΗΣ (Αθήνα), Ελληνική Επιτροπή "Καλλιεργώντας το νου, πολεμάμε την πείνα" του Παγκόσμιου Οργανισμού Τροφίμων του Ο.Η.Ε. Ιδρυτικό μέλος και επί εξαετία αντιπρόεδρος της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας ΑΝΕΜΗ. Έχει εργαστεί στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση ως φιλόλογος επί σειρά ετών.
Διετέλεσε Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κίνησης Καθηγητών και της Β’ ΕΛ.Μ.Ε. Θεσσαλονίκης. Έχει επιμεληθεί την έκδοση και έγραψε την εισαγωγή των βιβλίων Περί Φιλελευθερισμού και Ελληνική Πολιτική Γελοιογραφία του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής. Διευθυντής του Τομέα Εκδηλώσεων του ίδιου Ινστιτούτου (2003). Οργανωτής της έκθεσης "Ελευθερία-Δημοκρατία: μία εικαστική συμβολή" στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης (Απρίλιος 2003). Από το 1997 είναι σύμβουλος του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κώστα Καραμανλή. Την Άνοιξη του 2004 ανέλαβε γ. γ. του Υπουργείου Πολιτισμού.Η ΕΣΗΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ


10-1-2008
Οι έντονες παρενέργειες και ο ισχυρός κλονισμός που έχουν προκληθεί, συνολικά, στην πολιτική και κοινωνική ζωή του τόπου με την πολύκροτη υπόθεση Ζαχόπουλου, παίρνει όλο και πιο ανησυχητικές διαστάσεις.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καταγγέλλει, για μια ακόμη φορά, την τακτική συσκότισης με τις κυβερνητικές μεθοδεύσεις, καθώς και τα μεγάλα πολιτικά, επιχειρηματικά και εκδοτικά παιχνίδια με την αποδόμηση βασικών αξιών και την επικράτηση κλίματος ανασφάλειας σε όλη την κοινωνία για την υποταγή της ενημέρωσης στα συμφέροντα της διαπλοκής.
...


Η άνοδος ...
Μάιος 2004
Με το ΦΕΚ (υπ’ αρ. 652Β/4-5-04) ανατίθενται υπεραρμοδιότητες στον Χρ. Ζαχόπουλο.
Ιούλιος 2006
Με το ΦΕΚ (υπ’ αρ. 860Β/10-7-06) ο Χρ. Ζαχόπουλος αποκτά δυνατότητα να υπογράφει ως υπουργός και να ελέγχει το σύνολο της οικονομικής διαχείρισης του υπουργείου Πολιτισμού.
... και η πτώση.
Ιούνιος 2007
Μετά από διαφωνία με την τακτική του Χρ. Ζαχόπουλου αποχωρεί από οργανισμό του υπουργείου υψηλόβαθμο στέλεχος, που ενημερώνει το Μαξίμου για το «βίο και την πολιτεία» του γεν. γραμματέα.
Ιούλιος 2007
Παρότι το επιδίωκε ο Χρ. Ζαχόπουλος δεν προωθείται τελικά στην Κ.Ε. της Ν.Δ. (συνέδριο). Αρχίζει σιγά σιγά η φάση της πτώσης του ισχυρού άνδρα.
Νοέμβριος 2007
Με νεότερο ΦΕΚ (υπ’ αριθμ. ...) αφαιρούνται οι αρμοδιότητες του γεν. γραμματέα που του είχαν δοθεί το 2004 και το 2006. Επιβεβαιώνεται ότι το Μαξίμου τον θεωρεί πλέον «εκτός παιχνιδιού».
Δεκέμβριος 2007
Την Τρίτη 18/12/2008 ο Χρήστος Ζαχόπουλος παραιτήθηκε από το πόστο του στο ΥΠΠΟ και την Πέμπτη στις 20/12/2007 λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι, πήδηξε από τον 4ο όροφο του διαμερίσματός του στον ακάλυπτο.


ΣΣ

Τα όμορφα τα λόγια τα μεγάλα.


- Το 2004 έδιωξε τον Τσιτουρίδη γιατί ο γιός του έτυχε ευνοϊκής μεταγραφής από το Πανεπιστήμιο Κρήτης στην Αθήνα εκμεταλλευόμενος την πολιτική ισχύ του πατέρα του.
Τώρα που αποκαλύφθηκε ότι η σύζυγος του ιδίου εκμεταλλεύτηκε την δική του πολιτική ισχύ και πήρε διδακτορικό (2002) πριν πάρει, με συνοπτικές διαδικασίες, το πτυχίο της ιατρικής (2004) ποιεί την ... νήσσαν. (Πού είναι ο εισαγγελέας;)

- Το 2007 την ώρα που η Ελλάδα συγκλονιζόταν από το σκάνδαλο των ομολόγων θυμήθηκε τον συνεργάτη του Τσιτουρίδη και απέπεμψε τον υπουργό για κακή επιλογή.
Τώρα που δηλητηριάζεται ο πολιτικός βίος εξ αιτίας των δικών του επιλογών και των δικών του συνεργατών ποιεί την ... νήσσαν.

- Όλα στο φως, όλα στην δικαιοσύνη, αρκεί να είναι ξένα, τα δικά μας κάτω απ' το χαλί.

Δάσκαλε που δίδασκες ...
1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Για να δούμε τι θα μάθουμε κι αυτή την φορα;